سلامتیران: نفخ کردن یکی از شایع‌ترین مشکلات گوارشی است که برای خیلی از افراد بعد از خوردن غذاهای مختلف ایجاد می‌شود. رعایت 10 توصیه زیر، احتمال بروز این مشکل گوارشی را به حداقل می‌رساند.

 

1. از دم نوش‌ها و عرقیات ضدنفخ کمک بگیرید:

 

اگر پس از خوردن هر وعده غذایی احساس می‌کنید نفخ کرده‌اید و باد زیادی در شکم، معده یا روده‌هایتان می‌پیچد، می‌توانید از مصرف دم‌نوش‌ها یا عرقیات گیاهی که خاصیت ضدنفخ دارند و به اصطلاح عامه، بادشکن هستند، استفاده کنید. دمنوش‌های زیره و نعناع، موثرترین دمنوش‌های بادشکن هستند. مصرف عرق نعناع و عرق بادرنجبویه هم برای درمان نفخ بسیار مفید و موثر است.

 

2. ریحان و نعناع را در سبد سبزی خود داشته باشید:

 

اگر به مصرف سبزی خوردن علاقه دارید و با خوردن تربچه یا حتی تره و شاهی دچار نفخ و گاهی دل‌پیچه می‌شوید، سبزی‌های بادشکن و ضدنفخ مانند ریحان یا نعناع را در سبزی خوردن خود جای دهید.

 

3. آویشن را فراموش نکنید:

 

آویشن یکی از بهترین و پرخاصیت‌ترین سبزی‌های دنیاست که نوشیدن دمنوش آن در فصل سرد سال علاوه بر از بین بردن نفخ، باعث آرامش اعصاب و بهبود گلودرد ناشی از سرماخوردگی می‌شود. این گیاه، خلط‌آور است و به همین دلیل مصرف آن به افراد سرماخورده توصیه می‌شود. گیاه‌خواران می‌توانند مقداری پودر آویشن را برای از بین بردن نفخ سبزی‌هایی مانند نخودفرنگی یا کاهو به سس سالادشان اضافه کنند.

 

4. زردچوبه را از فهرست ادویه‌های خود حذف نکنید:

 

زردچوبه یکی از پرخاصیت‌ترین ادویه‌هاست که هم می‌تواند باعث سم‌زدایی از کبد شود و هم نفخ مواد اولیه موجود در غذاها را تا حد زیادی کاهش می‌دهد. بهتر است برای بهره بردن هرچه بیشتر از خاصیت‌های زردچوبه، این ادویه را حدود 15 دقیقه مانده به پایان زمان پخت به غذا اضافه کنید.

 

5. پوست حبوبات را جدا کنید:

 

حبوبات یکی از نفاخ‌ترین خوراکی‌ها هستند؛ بنابراین باید آن‌ها را حدود 24 تا 48 ساعت قبل از مصرف با آب ولرم خیس کنید. حتی بهتر است هر 12 ساعت یکبار، آب ظرف حاوی حبوبات را دور بریزید. برای بهتر از بین بردن نفخ حبوبات خیس‌خورده می‌توانید پیش از پختن، آن‌ها را در دستمالی نخی و نازک به آرامی ماساژ دهید تا پوستشان جدا شود.

 

6. مخلوط کدو سبز و ماست را امتحان کنید:

 

خیلی از افراد به دلیل احساس نفخ و دل‌پیچه پس از خوردن ماست، ترجیح می‌دهند دور مصرف این محصول لبنی پرخاصیت را خط بکشند؛ در صورتی که اگر یک کدو سبز متوسط رنده شده را با چند برگ نعناع تازه و خردشده به ماست اضافه کنند، این مشکل تا حد زیادی حل خواهد شد. به جای نعناع می‌توان از پونه هم استفاده کرد.

 

7. میوه‌هایی که قند کمتری دارند انتخاب کنید:

 

بعضی‌ها به عنوان دسر میوه می‌خورند اما قند فروکتوز موجود در میوه‌ها می‌تواند باعث ایجاد نفخ شود. اگر شما هم جزو این گروه هستید و از نفخ بعد از غذا رنج می‌برید، خوردن میوه‌هایی با قند کمتر را به شما توصیه می‌کنیم. میوه‌هایی مانند سیب، هلو، لیموشیرین و کیوی.

 

8. به توت‌فرنگی و گریپ‌فروت نقش‌های تازه بدهید:

 

توت‌فرنگی و گریپ‌فروت قند فروکتوز پایین‌تری نسبت به سایر میوه‌ها دارند و می‌توانید با اضافه کردن توت‌فرنگی به ماست یا سالاد و آب گریپ‌فروت به غذاهای گوشتی، کمی نفخ موجود در مواد اولیه سالاد یا گوشت‌ها را بگیرید.

 

9. گوشت‌های کم‌چرب بخورید:

 

معمولاً مصرف مواد غذایی مختلفی که ترکیبی از پروتئین و چربی هستند، می‌تواند باعث ایجاد نفخ شود. به افرادی که زیاد نفخ می‌کنند، توصیه می‌شود گوشت گوساله بدون چربی، سینه مرغ، ماهی، تخم‌مرغ، کره بادام‌زمینی، گوشت بوقلمون و پنیر کم‌چرب را به جای گوشت گوسفندی یا سایر منابع پروتئینی پرچرب مصرف کنند.

 

10. معجون زنجبیل را از یاد نبرید:

 

اگر زیاد نفخ می‌کنید، یک تکه زنجبیل، کمی نمک و مقداری آب لیموترش را با هم مخلوط کنید. این معجون را داخل یخچال بگذارید و پس از هر وعده غذایی حدود 1 تا 2 قاشق غذاخوری از آن را میل کنید. معجون زنجبیل طعم خوبی ندارد اما در درمان نفخ، معجزه می‌کند! 



تاريخ : سه‌شنبه ۳٠ تیر ،۱۳٩٤ | ٥:٢٩ ‎ق.ظ | نویسنده : سامان | نظرات ()

((لیست بیماری‌ هائی که با سبزی‌ها و میوه‌ها درمان می‌شوند:)))))))

1-کم خونی : هویج ، اسفناج ، جعفری ، انگور

2- درد مفاصل : هویج، تره فرنگی، گوجه فرنگی، موز، لیمو، توتفرنگی، گلابی، سیب، انگور

3-آسم: هویج، پیاز، جعفری، توت فرنگی، آویشن

4- سوختگی: اسفناج، کاهو، پیاز، بادام، به، انجیر، خربزه، هویج و هلو

5-تصلب شرائین: توت فرنگی، آلو، پیاز، سیر، آرتیشو، گیلاس

6- جوش صورت: کاهو، شلغم، گوجه فرنگی، هویج، پیاز

7- برای پیشگیری از سرطان: اسفناج، جعفری، توت فرنگی

8-پیشگیری از خاکستر شدن موها: انگور

9- ضعف قلب: کاهو، کرفس، پیاز، آرتیشو

10-قولنج کلیه: باقالا، تره فرنگی، بادام، گیلاس

11- احتقان خون: پیاز، ترب

12- یبوست: اسفناج، کاهو، هویج، تره فرنگی، گوجه فرنگی، انجیر، توت فرنگی، انگور، زیتون، پرتقال، هلو، سیب، آلو، پیاز

13-دوران نقاهت: کرفس، اسفناج، زردآلو، شاه توت، انجیر، گردو،پرتقال

14-سیاه سرفه: تره فرنگی، ترب، انجیر، سیب، سیر

15- دردپا و دست: آویشن

16- رفع کندی رشد: اسفناج، جعفری، پیاز، هویج، کلم

17- ورم مثانه: تره فرنگ

18-دیابت: توت فرنگی، گردو، آرتیشو، سیب زمینی

19- اسهال : هویج، اسفناج، پیاز، سیب زمینی، توت فرنگی، گردو، انگور، به

20- سوء هضم : رازیانه، کاهو، عدس، پیاز، بادام، لیمو ترش، به، انگور، پرتقال، گلابی، سیر، چغندر، کرفس

21- چاقی : لیمو ترش، شلغم، هویج، کلم، سیب زمینی، پرتقال، سیب، انگور

22- مسمومیت : زیتون

23- بچه های ضعیف : گوجه فرنگی، موز، بادام، به، انجیر، گردو، آویشن

24- ورم سرما زدگی : شلغم، سیب زمینی، پیاز، لیمو ترش، به، گردو

25- ورم لوزتین : تره فرنگی، آویشن

27- توت فرنگی:لک های صورت،روشن کننده

28-هلو:طراوت پوست،ضد چروک

29- سیب:آب رسانی پوست،از بین بردن چین و چروک،ترمیم کننده بافت صورت

30- به:جلوگیری از چین و چروک پوست

31-تمشک:طراوت و زیبایی پوست

32- خیار:شفافیت،ضد لک

33- هندوانه:آب رسانی،مخصوصا پوست‌های خشک

34- دم کرده جعفری با لیمو ترش:جلوگیری از لک صورت

35- بادام:چه تلخ،چه شیرین،همراه با آب،خمیری برای شادابی پوست

36- آناناس:شادابی پوست

37-شلغم پخته:نرمی پوست

38- نارنج:بستن منافذ،لطافت و نرمی،مناسب پوستهای چرب

39- لیمو ترش:شفافیت پوست

40- روغن زیتون:نرم کننده پوستهای خشک

45- کاهو:جلوگیری از چین و چروک پوست

46- اسفناج:آب رسانی قوی،تسکین دهنده اعصاب پوست صورت

47- موز:طراوت بخش

48- عسل:شفاف کننده

49- گل یاس:به صورت دم کرده و له شده برای برطرف کردن سیاهی زیر چشم

50-گوجه فرنگی:از بین بردن سلول های مرده،شفافیت پوست،البته در صورت عدم حساسیت

51- پرتقال:ضد چروک

52- دم کرده بابونه:آرامش بخش پوست صورت،به ویژه پس از استرسهای شدید

53- انگور:ضد چروک،شفاف کننده

 

54-خربزه:ضد چروک،مرطوب کننده قوی

55- زرد آلو:برطرف کننده جوش 

گردو را به نام (غذای مغز) نیز می شناسند و این فقط به خاطر شباهت آن به مغز نیست، بلکه به خاطر وجودامگا 3 فراوان آن می باشد. برای درست عمل کردن مغز، به امگا 3 نیاز داریم

مصرف 4 عدد مغز گردو در روز موجب افزایش اسید چرب ضروری امگا 3 می گردد

پانزده درصد از چربی های گردو از نوع چربی های غیر اشباع و مفید برای سلامت قلب می باشد. این نوع چربی، پایین آورنده کلسترول بد (ال دی ال) و افزایش دهنده کلسترول خوب ( اچ دی ال) است

یک چهارم فنجان مغز گردو، در حدود 8/90 درصد نیاز روزانه بدن به این چربی ضروری را تامین می کند

 

فواید گردو

کاهش کلسترول کل

کاهش ال دی ال کلسترول

افزایش اچ دی ال کلسترول

افزایش قابلیت ارتجاعی رگ های بدن

محافظت در برابر بیماری قلبی

افزایش قدرت ذهن و هوش

موسسه غذا و دارو پیشنهاد کرده است که برای سلامت قلب روزانه 30 گرم گردو بخورید

مفید برای تنگی نفس

جلوگیری از ورم مفاصل

مفید در بیماری های پوست نظیر: اگزما و پسوریازیس به وجود آمدن لکه های قرمز رنگ در پوست

ضد سرطان

دارای آنتی اکسیدان. در بین آجیل ها، آنتی اکسیدان گردو و شاه بلوط از همه بیشتر است

محافظت از سیستم ایمنی

جلوگیری از لخته خون

تنظیم سوخت و ساز در بدن

تنظیم فشار خون

تنظیم قند خون

جلوگیری از پارکینسون و آلزایمر

جلوگیری از سنگ کیسه صفرا

حفاظت از استخوان

روغن گردو درمان کننده دردهای مفاصل است و جذب مواد غذایی را آسان می کند

 

کودکانی که مقدار امگا 3 در برنامه ی غذایی شان کم است، اختلالاتی مانند بیش فعالی یا هایپراکتیوی، مشکلات رفتاری، کج خلقی و مشکلات خواب در آنها زیاد است

زنانی که در هفته 28 گرم آجیل و بادام زمینی مصرف می کنند، 25 درصد احتمال پیشرفت سنگ کیسه صفرا را کم می کنند

اگر می خواهید خواب آرامی داشته باشید، برای شام، سالاد سبزیجات به همراه گردو مصرف کنید

 

گرچه فواید زیادی در آجیل پنهان است، بعضی ها به گمان این که آجیل موجب افزایش وزن می شوند، از خوردن گردو و دیگر آجیل ها امتناع می کنند. ولی ثابت شده است، افرادی که حداقل 2 بار در هفته آجیل مصرف



تاريخ : جمعه ٢٦ تیر ،۱۳٩٤ | ٩:٤٥ ‎ق.ظ | نویسنده : سامان | نظرات ()

5 غذاهایی که اگر2بارگرم شوند سرطان زا میشوند

---------------------------------------------

نتایج یک تحقیق پزشکی نشان می‌دهد هفت نوع مواد غذایی اگر مجدد گرم شود سمی، زیان آور و حتی سرطان‌زا می شود. هفت نوع مواد غذایی اگر دوبار گرم شود سرطان‌زا می شود.

این تحقیق پزشکی نشان داد قارچ و مرغ از جمله این غذاهاست.

غذاهای پخته شده که دوباره داغ شود ضرر دارد عبارتند از :

۱-کرفس به سبب آنکه نیترات دارد.

۲-چغندر به سبب آنکه نتیرات دارد و زمانیکه دوباره داغ می شود به شدت زیان آور است.

۳-تخم مرغ پس از آب پز شدن یا در روغن پخته شدن اگر دوباره داغ شود سمی می شود.

۴-قارچ تازه زمانیکه دوباره داغ می شود ترکیب پروتئین آن تغییر می کند و فوایدش را از دست می دهد و باعث مشکلات در دستگاه گوارشی می شود.

۵- مرغ و گوشت به سبب تغییر در ترکیب پروتئینها.

۶-سیب زمینی اگر دوباره داغ شود سمی می شود.

۷-اسفناج زمانیکه دوباره داغ می شود نیتراتش به نیتریت تبدیل و سرطان زا می شود.

 

 

نکات بهداشتی مهم:

 

تماس های گوشی موبایل را

با گوش چپ پاسخ دهید

 

دارو را با آب خنک میل نکنید.

 

بعد از ساعت پنج عصر،

وعدۀ غذائی سنگین میل نکنید.

 

صبح ها آب بیشتر

و شبها آب کمتری بنوشید.

 

بهترین وقت خواب بین 10 شب

تا 4 صبح می باشد.

 

بعد از صرف غذا و دارو

فورا دراز نکشید.

 

هنگامی که باتری موبایل

به حد اقل رسیده باشد،

به تماس ها پاسخ ندهید

چون در آن حالت تشعشع آن 

1000 برابر می شود.

 

 

مؤسسۀ تحقیقات غذائی آمریکا

نتیجۀ جدیدی منتشر کرده است:

 

چای را با فنجان پلاستیکی ننوشید،

 

هیچ غذائی را در ورق

یا ظروف پلی اتیلن میل نکنید

پلاستیک پلی اتیلن به گرما

واکنش نشان داده

و52 نوع سرطان را

موجب می شود.

 

 

این پیام را بخاطر کسانیکه

برایتان مهم اند منتشر کنید.

 

 

مهربانی هیچ هزینه ای نداشته،

ورساندن دانش عبادت است...



تاريخ : پنجشنبه ٢٥ تیر ،۱۳٩٤ | ۱:٥٥ ‎ب.ظ | نویسنده : سامان | نظرات ()

** چیزهایی که تهیه و نگهداری آن در منزل 

          لازم است **

 

خانوما 

قدیمترا بهشون میگفتن کد بانو 

دلیلش بلد بودن با غذا و بعضی از جوشونده ها 

و شربتها حال خودشونو و شوهر و بچه ها شونو 

خوب کنن

الان اما تا طوری میشه میرن دکتر… 

 

اینا رو همیشه تو خونه داشته باشین تا موقع نیاز مشکلاتتون رو راحت و کم هزینه حل کنید

 

بابونه󾮛 برای دوران قاعدگی 

 

ترنجبین󾮛 برای تقویت معده بچه 

 

سنبل الطیب󾮛تقویت اعصاب

 

عناب󾮛رفع فشار و غلظت خون 

 

سپستان󾮛خنکی التهاب گلو 

 

تخم کاهو󾮛رفع بیخوابی 

 

تخم خرفه󾮛 کمخونی 

 

تخم خیار󾮛 دفع سموم از بدن

 

تخم کدو󾮛دفع سموم 

 

تخم گشننیز󾮛 دفع سموم 

 

تخم کتان󾮛 تنبلی تخمدان 

 

تخم خربزه󾮛 سنگ کلیه

 

تخم شوید󾮛 دل درد 

 

انیسون󾮛 رفع سردی معده 

 

رازیانه󾮛 هورمون زنانه 

 

گز خوانسار󾮛 یبوست 

 

تخم گرمک 󾮛رفع سردی کلیه

 

گل گاو زبون󾮛 اعصاب

 

آویشن󾮛 ضد ویروس 

 

پونه󾮛 ضد عفونت 

 

نعنا󾮛 سردیه معده 

 

اسفرزه󾮛 یبوست 

 

قدومه󾮛 افسردگی 

 

دارچین󾮛 فشار پایین

 

اسطوخودوس 󾮛اعصاب

 

شیر خشت󾮛 تب

 

گل سرخ󾮛همه کاره ی خونه 

 

گل پنیرک󾮛 عفونت 

 

گل ختمی󾮛 عفونت 

 

گل بنفشه󾮛 عفونت 

 

خاکشیر󾮛 همه کاره 

 

تمر هندی همین بسته بندی ها 

باندازه مصرف سالتون بگیرید و سعی کنید استفاده کنید ازشون

جاش مرطوب نباشه خراب نمیشه.

 

* 󾌡*ترکیب عرقیات (بابونه+بادرنجبویه+

اسطوخودوس) اگر شب قبل از خواب یک لیوان خورده شود ، سردرد چند ساله را به راحتی درمان میکند .

 

󾆒*اگر قبل از خواب ، هرشب به داخل یک سوراخ بینی 2 قطره روغن سیاهدانه چکانده شود ، اثر  فوق العاده بیشتری از آنتی بیوتیک ها برا ی درمان سینوزیت دارد .

 

󾦅* اگر نیم ساعت قبل از غذا و یک ساعت بعد از غذا ترکیب عرقیات ( زنیان+بابونه+شیرین بیان) خورده شود ، درد معده ی چند ساله را درمان میکند .

 

󾌥* بیماران بواسیری اگر برای مدتی ( عدس – گوشت گاو – گوشت گوساله-سیر –پیاز –بادمجان-آجیل بوداده ) مصرف نکنند . درمان آنها بسیار آسان میگردد .

 

󾍕*افرادی که یبوست مزمن دارند اگر یک ساعت بعد از غذا یک عدد مغز گردو + 5 عدد انجیر میل کنند و صبح ناشتا (خاکشیر+آب گرم+یک حبه قند ) مصرف نمایند ،  مشکل آنها درمان میگردد .

 

󾁌*اگر بعد از صرف غذا 3 قاشق روغن بادام شیرین میل شود و تا یک ساعت چیزی خورده نشود ، سخترین زخم معده درمان خواهد گردد.

 

󾁎*دم کرده ی (اسطوخودوس+زوفا+ پرسیاوشان) حتی برای یک بار ، بدترین سرماخوردگی را درمان میکند .

 

 

󾀼* نسخه ای را برای دم کردن معرفی میکنم که شما را از مصرف قرصهای شیمیایی اعصاب و افسردگی نجات دهد :

 

( اسطوخودوس+بادرنجبویه+ گل گاوزبان +آفتیمون+بابونه) از هرکدام 10 گرم در یک لیوان آب بزرگ دم کرده ، به جای چای استفاده شود . این معجون دم کردنی تاثیر بسیار موثری در تنظیم خواب ،طپش قلب، وسواس فکری ، لرزش بدن و  تنگی نفس دارد

 

󾦇*ترکیب عرقیات

 ( کاسنی+شاطره ) قبل از خواب قبل از صبحانه به مدت یک ماه اثر عجیبی در درمان کبد چرب دارد .

 

󾆩*دم کرده ی (شیرخشت+فلوس+ترنجبین+ تخم گشنیز) زردی نوزاد را به راحتی درمان میکند

 

󾆓* لب بسیاری از افراد در فصل سرما ترک میخورد . درمان آن چکاندن دو قطره روغن زیتون در ناف به هنگام خواب است (چند شب)

 

󾁂󾁃*ترکیب عرقیات ( کاسنی+گزنه+برگ گردو+شنبلیله+برگ زیتون+مریم نخودی) به شدت قند را پایین می آورد .

 

󾥰*غرغره ی دم کرده ی آب عدس ، غرغره ی رب انار خانگی روزانه سه مرتبه ، بدترین آفت (زخم دهان ) را به راحتی  درمان میکند .

 

󾥾*ترکیب (عسل +سیاهدانه ) اگر روزی چند قاشق چایی خوری مصرف شود ، سنگ شکن بسیار موثری خواهد بود .

 

󾁎* ترکیب (حنا + آب +کتیرا) اگر در شب  به کف پا زده شود ، در کمترین مدت عمیقترین ترک پا را درمان میکند .

 

󾦅🍼* آن دسته از مادران به جای اینکه شیر خشک به فرزندانشان بدهند بهتر است یک هفته زیره ی سبز و آرد برنج و شیر گاو حریره بپزند و میل کنند . بقدری شیر در سینه زیاد میشود که می توانند سه بچه را شیر بدهند 

󾁁󾁁󾁁󾁁

آیا میدانید تخم شربتی 

 

5برابر بیشتر از شیر کلسیم 

7برابر بیشتر از پرتغال ویتامینC

3برابر بیشتر از اسفناج آهن

2برابر بیشتر از موز پتاسیم 

8برابر بیشتر از ماهی امگا3داره....

پس اگه سلامتی بدنت برات مهمه حتما ازش استفاده کن

۸ بخور گیاهی

استفاده از برخی گیاهان دارویی به صورت بخور، اثرگذاری بیشتری دارد که به برخی از این گیاهان و خواص آن اشاره می کنیم.

 

اکالیپتوس: مفید برای باز کردن مجرای تنفسی.

 

یاس: برای ایجاد اعتماد به نفس و شادابی

 

استوقودوس: برطرف کننده استرس، سردرد و میگرن

 

لیمو: تحریک کننده و نشاط بخش

 

نعناع: برطرف کننده احساس خستگی مفرط

 

بابونه: ایجاد کننده خواب آرام

 

رزماری: تقویت کننده حافظه و دارای خاصیت ضدافسردگی

 

چوب صندل: ضدافسردگی و استرس



تاريخ : دوشنبه ٢٢ تیر ،۱۳٩٤ | ۸:٢۳ ‎ق.ظ | نویسنده : سامان | نظرات ()

با معجزات عسل و دارچین آشنا شوید

----------------------

نشان داده شده است که مخلوطی از عسل و دارچین بسیاری از بیماریها را درمان می‌کند. عسل در بیشتر کشورهای جهان تولید می‌شود. دانشمندان امروزه عسل را به عنوان داروی رام بان (بسیار موثر) برای انواع بیماری‌ها پذیرفته اند.

 

عسل می‌تواند بدون هیچ گونه عوارض جانبی برای هر نوع بیماری استفاده شود. علم امروز می‌گوید که حتی اگر عسل شیرین است، اگر در دوز دارو به عنوان درست به‌کار رود برای بیماران دیابتی نیز ضرر ندارد. عسل و دارچین می‌تواند به صورتهای مناسب برای درمان بیماریهای زیر به‌کار رود.

 

بیماری‌های قلبی

ساخت خمیر عسل و پودر دارچین، روی نان به جای ژله و مربا، و خوردن آن را به طور منظم برای صبحانه که باعث کاهش کلسترول در شریان‌ها و مراقبت بیمار از حمله قلبی شود. همچنین، کسانی که تاکنون دچار حمله شده اند با این درمان به صورت روزانه می‌تونند احتمال حمله دیگر را به فاصله بیشتری به تاخیر اندازند. استفاده منظم باعث رفع نفس تنگی و تقویت ضربان قلب می‌گردد.

 

آرتروز

بیماران آرتریت ممکن است روزانه، صبح و شب، یک فنجان آب داغ با 2 قاشق عسل و یک قاشق چای خوری پودر دارچین استفاده کنند. اگر به طور منظم بکار برده شود حتی آرتریت مزمن قابل درمان است. در پژوهش اخیر انجام شده در دانشگاه کپنهاگ، معلوم شد که وقتی پزشکان بیماران خود را با مخلوط یک قاشق غذاخوری عسل و نصف قاشق چای خوری پودر دارچین قبل از صبحانه تحت درمان قرار دادند، آنها دریافتند که در عرض یک هفته، از 200 نفر عملا 73 بیمار کاملا از درد برطرف شدند، و طی یک ماه، اکثرا تمام بیمارانی که نمی‌توانستند راه بروند و یا به دلیل ورم مفاصل به اطراف حرکت کنند، راه رفتن بدون درد را شروع کنند.

 

عفونت مثانه

هنگامی که 2 قاشق غذاخوری پودر دارچین و یک قاشق چای‌خوری عسل در یک لیوان آب ولرم تهیه و نوشیده شود می‌تواند باعث از بین رفتن جرمها و میکروبهای مثانه شود.

 

دندان درد

برای کاهش درد دندان می‌توان یک قاشق چای خوری پودر دارچین و 5 قاشق چایخوری عسل را روی دندان درد قرار داد. این عمل ممکن است 3 بار در روز تا زمانی که دندان درد متوقف شود استفاده شود.

 

کلسترول

هنگامی که دو قاشق غذاخوری عسل و سه قاشق چایخوری پودر دارچین را در 16 اونس آب جوش مخلوط کرده و به بیمار کلسترولی بدهیم، مشخص شده است که سطح کلسترول در خون در عرض دو ساعت 10 درصد کاهش می‌یابد. همانطور که برای بیماران مبتلا به اماس مفصل ذکر شد، در صورت تکرار 3 بار در روز، هر کلسترول مزمنی درمان می‌شود. بر اساس اطلاعات بیان شده در مجلات، مصرف عسل خالص با غذای روزانه مشکلات کلسترول. را برطرف می‌کند. به هر حال، اگر شما داروی کلسترول مصرف می‌کنید دست نگه دارید ! همه آنها حاوی استاتین هستند که ماهیچه‌های شما را تضعیف می‌کنند از جمله ماهیچه‌های قلب شما و هیچ یک برای جلوگیری از حملات قلبی یا سکته مغزی تایید نشده است!

 

سرما خوردگی

کسانی که مبتلا به سرماخوردگی معمولی و یا شدید هستند باید 1 قاشق عسل ولرم با 4 / 1 قاشق پودر دارچین را در روز به مدت 3 روز استفاده کنند. این فرآیند اغلب سرفه مزمن و سرماخوردگی را درمان کرده و سینوسها را پاک می‌کند.

 

ناراحتی معده

عسل با پودر دارچین دردهای معده را درمان کرده و معده را از ریشه از زخم معده تخلیه می‌کند.

 

گاز معده

مطالعات انجام شده در هند و ژاپن نشان داده است که اگر عسل با پودر دارچین مصرف شود گاز معده برطرف می‌گردد.

 

سیستم ایمنی بدن

استفاده روزانه از عسل و پودر دارچین سیستم ایمنی بدن را تقویت و بدن را از حملات ویروسی و باکتریایی محافظت می‌کند. دانشمندان دریافتند که عسل دارای ویتامین‌های مختلف و مقادیر زیاد آهن است. استفاده مداوم از عسل باعث تقویت گلبولهای سفید خون در مبارزه با بیماری‌های باکتریایی و ویروسی می‌شود.



تاريخ : سه‌شنبه ۱٦ تیر ،۱۳٩٤ | ٦:٢٢ ‎ب.ظ | نویسنده : سامان | نظرات ()

رژیم 5 روزه ی دارچین، بی رحم ترین چربی سوز دنیا!!!

 

تاثیر دارچین بر کاهش وزن:

به طور کلی مدیریت وزن بدن با ثابت نگه داشتن انسولین و فشارخون بسیار آسان تر انجام می گیرد. از طرفی اگر سیستم گوارش بدن نیز به خوبی کار کند، مدیریت وزن بدن بسیار ساده تر خواهد شد.مطالعات نشان داده اند که گنجاندن دارچین در رژیم غذایی روزانه کمک بسیار زیادی به کاهش وزن خواهد کرد. فواید دارچین در کاهش وزن عبارتند از:

1. کاهش و ثابت نگه داشتن قندخون (انسولین)

2. کاهش اشتها و احساس سیری

3. چربی سوزی (خصوصاً چربی های شکم)

4. از بین بردن چربی های موضعی زیر پوست (سلولیت)

 

رژیم دارچین:

اگه از همه رژیم های لاغری نا امید شدین، رژیم لاغری دارچین می تونه آخرین رژیمی باشه که کمک تون کنه! بنا به تحقیقات دانشگاه بریتانیا، دارچین یک قرص معجزه آسای جدید برای کاهش وزن است، خصوصاً برای چربی های مزاحم در ناحیه شکم. بنا به مطالعه صورت گرفته در دانشگاه بریتانیا، افرادی که در رژیم لاغری خود از دارچین استفاده می کنند، 500% بیشتر از سایر افراد وزن کم می کنند!! این مقاله که در نشریه دنیای بانوان (the woman’world) به چاپ رسیده است، رژیم دارچینی 5 روزه زیر را پیشنهاد میدهد:

توصیه می شود 500 میلی گرم دارچین در وعده صبحانه، 1000 میلی گرم در وعده ناهار و 500 میلی گرم در وعده شام میل کنید. این میزان دارچین را می توانید به طرق مختلف مصرف کنید، مثلا روی سیب بپاشید، روی سیب زمینی بزنید و یا همراه با شکلات داغ میل کنید.

بنا به مطالعات متعددی که در این زمینه انجام گرفته است، مخلوط دارچین و عسل، تجمع چربی در بدن را کاملا متوقف می سازد. عسل به تنهایی یک ماده بسیار موثر در کاهش وزن است چون سرعت متابولیسم بدن را افزایش می دهد و اگر همراه با دارچین مصرف شود، انگل و قارچ موجود در سیستم گوارش را از بین می برد و از بروز مشکلات گوارشی نیز جلوگیری می کند و در نتیجه به کاهش وزن می انجامد. برای این کار می توانید 1 لیوان آب جوش بیاورید و سپس 1 قاشق غذاخوری دارچین به آن اضافه کنید و اجازه دهید دم بکشد. بعد از نیم ساعت 2 قاشق غذاخوری عسل اضافه کنید. (توجه داشته باشید که اضافه کردن عسل به آب داغ باعث از بین بردن آنزیم های موجود در عسل می شود.)

تشخیص عسل خوب از بد‌‌

 

سر گوگرد دار کبریت را وارد عسل کرده سپس با فندک سعی کنید آنرا روشن کنید اگر روشن نشد عسل خوبی خریده اید.

و یا با قاشق مقداری از عسل در ظرف آب سردی بریزد به طوری که با فاصله از آب وارد آن شود.اگر مستقیما در یک جا جمع شد عسل مرغوبیست.

🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝

👆👆👆👆👆👆👆👆

تشخیص رب گوجه فرنگی خوب از بد

 

برای تولید رب گوجه فرنگی از کدو استفاده می کنند. برای تشخیص اینگونه رب ها ،یک قاشق از رب را در یک لیوان آب حل کنید.

اگر رنگ آن قرمز بود خوب و اگر زرد ونارنجی بود کدو است!

🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮

🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎

 

تشخیص شیر خوب از بد

 

برای تشخیص شیری که در آن از شیر خشک کمتری استفاده شده سر سوزنی را وارد شیر کنید وبیرون بیاورید.

اگر سریع قطره شیر چکید کیفیت آن پایین واگر زمان زیادی نیاز به چکیدن شیر بود کیفیت آن خوب است

💥💥💥💥💥💥💥💥

🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼

تشخیص چای خوب از بد

 

یک پیمانه از چای را در آب سرد بریزید اگر سریع رنگ گرفت در چای از رنگ استفاده شده است اما اگر زمانی حدود ۲۰دقیقه برای رنگ گرفتن آب زمان لازم بود چای مرغوبیست



تاريخ : یکشنبه ۱٤ تیر ،۱۳٩٤ | ۱۱:٥٠ ‎ق.ظ | نویسنده : سامان | نظرات ()

رژیم 5 روزه ی دارچین، بی رحم ترین چربی سوز دنیا!!!

 

تاثیر دارچین بر کاهش وزن:

به طور کلی مدیریت وزن بدن با ثابت نگه داشتن انسولین و فشارخون بسیار آسان تر انجام می گیرد. از طرفی اگر سیستم گوارش بدن نیز به خوبی کار کند، مدیریت وزن بدن بسیار ساده تر خواهد شد.مطالعات نشان داده اند که گنجاندن دارچین در رژیم غذایی روزانه کمک بسیار زیادی به کاهش وزن خواهد کرد. فواید دارچین در کاهش وزن عبارتند از:

1. کاهش و ثابت نگه داشتن قندخون (انسولین)

2. کاهش اشتها و احساس سیری

3. چربی سوزی (خصوصاً چربی های شکم)

4. از بین بردن چربی های موضعی زیر پوست (سلولیت)

 

رژیم دارچین:

اگه از همه رژیم های لاغری نا امید شدین، رژیم لاغری دارچین می تونه آخرین رژیمی باشه که کمک تون کنه! بنا به تحقیقات دانشگاه بریتانیا، دارچین یک قرص معجزه آسای جدید برای کاهش وزن است، خصوصاً برای چربی های مزاحم در ناحیه شکم. بنا به مطالعه صورت گرفته در دانشگاه بریتانیا، افرادی که در رژیم لاغری خود از دارچین استفاده می کنند، 500% بیشتر از سایر افراد وزن کم می کنند!! این مقاله که در نشریه دنیای بانوان (the woman’world) به چاپ رسیده است، رژیم دارچینی 5 روزه زیر را پیشنهاد میدهد:

توصیه می شود 500 میلی گرم دارچین در وعده صبحانه، 1000 میلی گرم در وعده ناهار و 500 میلی گرم در وعده شام میل کنید. این میزان دارچین را می توانید به طرق مختلف مصرف کنید، مثلا روی سیب بپاشید، روی سیب زمینی بزنید و یا همراه با شکلات داغ میل کنید.

بنا به مطالعات متعددی که در این زمینه انجام گرفته است، مخلوط دارچین و عسل، تجمع چربی در بدن را کاملا متوقف می سازد. عسل به تنهایی یک ماده بسیار موثر در کاهش وزن است چون سرعت متابولیسم بدن را افزایش می دهد و اگر همراه با دارچین مصرف شود، انگل و قارچ موجود در سیستم گوارش را از بین می برد و از بروز مشکلات گوارشی نیز جلوگیری می کند و در نتیجه به کاهش وزن می انجامد. برای این کار می توانید 1 لیوان آب جوش بیاورید و سپس 1 قاشق غذاخوری دارچین به آن اضافه کنید و اجازه دهید دم بکشد. بعد از نیم ساعت 2 قاشق غذاخوری عسل اضافه کنید. (توجه داشته باشید که اضافه کردن عسل به آب داغ باعث از بین بردن آنزیم های موجود در عسل می شود.)

تشخیص عسل خوب از بد‌‌

 

سر گوگرد دار کبریت را وارد عسل کرده سپس با فندک سعی کنید آنرا روشن کنید اگر روشن نشد عسل خوبی خریده اید.

و یا با قاشق مقداری از عسل در ظرف آب سردی بریزد به طوری که با فاصله از آب وارد آن شود.اگر مستقیما در یک جا جمع شد عسل مرغوبیست.

🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝

👆👆👆👆👆👆👆👆

تشخیص رب گوجه فرنگی خوب از بد

 

برای تولید رب گوجه فرنگی از کدو استفاده می کنند. برای تشخیص اینگونه رب ها ،یک قاشق از رب را در یک لیوان آب حل کنید.

اگر رنگ آن قرمز بود خوب و اگر زرد ونارنجی بود کدو است!

🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮

🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎

 

تشخیص شیر خوب از بد

 

برای تشخیص شیری که در آن از شیر خشک کمتری استفاده شده سر سوزنی را وارد شیر کنید وبیرون بیاورید.

اگر سریع قطره شیر چکید کیفیت آن پایین واگر زمان زیادی نیاز به چکیدن شیر بود کیفیت آن خوب است

💥💥💥💥💥💥💥💥

🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼

تشخیص چای خوب از بد

 

یک پیمانه از چای را در آب سرد بریزید اگر سریع رنگ گرفت در چای از رنگ استفاده شده است اما اگر زمانی حدود ۲۰دقیقه برای رنگ گرفتن آب زمان لازم بود چای مرغوبیست



تاريخ : یکشنبه ۱٤ تیر ،۱۳٩٤ | ۱۱:۳٤ ‎ق.ظ | نویسنده : سامان | نظرات ()

گیاهان و داروهای اشتهاآور 

 

1- سداب گیاه بومی اروپاست اما در کشورهای دیگری‌ نیز به طور گسترده کشت می شود.

بوته های همیشه سبز این گیاه گل های زرد و کوچکی دارد. سداب که بوی زننده ای دارد در گذشته برای مقابله با وبا و بیماری های مسری به کار برده می شد. بوی نامطبوع آن حشرات را از خود می راند. این گیاه برای درمان گزیدگی حشرات مورد استفاده قرار می گیرد. مواد موجود در برگ های خشک سداب به دلیل تبخیر شدن موجب می شود که این بو کاهش یابد.

خواص دارویی سداب:

* در قدیم مردم کشور ایتالیا این گیاه را برای تقویت بینایی به سالاد می افزودند.

*خاصیت آرامش بخش بودن آن باعث تسکین می شود و از اضطراب می کاهد.

* سداب برای برطرف کردن ناراحتی های عصبی قلبی و سردردهای عصبی موثر است.

* این گیاه گرفتگی عضلات به خصوص روده و معده را برطرف می کند.

* سداب برای افزایش اشتها، رفع باد معده و قولنج به کار برده می شود.

* Rutin نوعی فلاوانوئید، عاملی است که آسیب پذیری مویرگ ها را کاهش می دهد و آن ها را تقویت می کند و فشار خون را کاهش و گردش و جریان خون را به قلب افزایش می دهد.

* سداب دردهای روماتیسم ، مفصل ها و آرتریت را تسکین می دهد.

* این گیاه در کاهش تب و دفع سموم از طریق پوست موثر است.

* افزودن این گیاه به آب حمام در کاهش خستگی چشم ها و بهبود بیماری های پوستی موثر است.

2- آب پرتغال طبیعی و خالص و طبیعی یک لیوان صبح ناشتا

3- روشهای مختلفی دیگر برای افزایش اشتها 

بی ضرر ترین آن استفاده از افشرده ترخون است. البته میزان افزایش اشتهای آن ناچیز است.

4- روش دیگر استفاده از قرص سیپروهپتادین است. این دارو یک داروی آنتی هیستامین از گروه سوم است. عوارض جانبی آن خواب آور بودن زیاد آن است. به همین جهت معمولا در هر نوبت یک چهارم قرص مصرف می شود اما بعد از مصرف چند عدد از آن اشتها به مقدار زیادی افزایش می یابد.

5- یک روش دیگر استفاده از هورمونهای تیروئیدی است که اینکار حتما باید تحت نظر پزشک متخصص غدد انجام شود.

6- البته روش دیگری هم هست . آن هم استفاده از مکمل ها و هورمونهایی که ورزشکاران بدن ساز از آنها استفاده می کنند. اما این مواد دارای عوارض زیاد بر روی کبد و کلیه و فوق کلیه می باشند.

 

هشدار

توصیه می کنم به تبلیغات ماهواره ای برای داروهای چاق کننده یا لاغر کننده توجه نفرمایید.



تاريخ : سه‌شنبه ٩ تیر ،۱۳٩٤ | ٦:٢٧ ‎ب.ظ | نویسنده : سامان | نظرات ()

این مطلب برای دوستمان سوالی درمورد افزایش اشتها پرسان کردنده بودند.

 

بهتر است لاغرها هم این مطالب را مطالعه بنمایند.

 

برای افزایش اشتها چه باید کرد؟

 

فردی که دچار کمبود یا فقدان اشتهاست، خیلی کمتر از حالت معمول غذا می خورد. کمی ِ اشتها معمولاً به دلیل هضم کم مواد غذایی است. با جویدن طولانی غذا و نوشیدن مایعات سرد این حالت بدتر می شود. گاهی اوقات هم به دلیل عوامل روحی است.

 

عمل هضم به دلیل نفخ و گاز معده، کاهش حس چشایی و تنفس بد کاهش می یابد که معمولاً باعث کمبود انرژی مورد نیاز بدن می شود.

 

کاهش اشتها باعث کاهش وزن می شود. پس یکی از راه های افزایش وزن درافراد لاغر ، افزایش اشتهای آنهاست.

 

کاهش اشتها می تواند به دلیل عوامل زیر باشد :

 

- اشکال در بلع مواد غذایی

 

- استفراغ و تهوع

 

- تغییر یا کاهش حس چشایی

 

- احساس سیری

 

- رشد تومور

 

- افسردگی 

 

- درد

 

در بیشتر موارد، کاهش اشتها مشکل ثانویه است یعنی اختلال در سلامتی بدن، باعث کاهش اشتها می شود.

 

برای افزایش اشتها چه کاری باید انجام داد؟

 

- سعی کنید هرروز 3 وعده غذایی کامل و 3 میان وعده داشته باشید.

 

- بین وعده های اصلی غذایی، چیزی نخورید.

 

- برای افزایش هضم غذا و اشتها، می توانید یک وعده را مصرف نکنید تا برای خوردن وعده بعدی، اشتهای بیشتری داشته باشید.

 

- سعی کنید وعده های غذایی خود را در اوقات معینی مصرف کنید؛ یعنی برنامه غذایی مشخص و سر ساعت داشته باشید. مثلاً صبحانه را در ساعت 7 صبح ، ناهار در ساعت 12 و شام در ساعت 7 شب. همچنین اگر اشتهای شما برای صرف وعده اصلی کاهش نمی یابد ، می توانید دو میان وعده ، یکی در ساعت 10 صبح و یکی در ساعت 4 بعد از ظهر و نیز قبل از خواب میل کنید.

 

- تا جایی که می توانید، غذا بخورید. با اشتهای زیاد غذا بخورید، زیرا تفکر شما در هضم و جذب غذا بسیار مؤثر است.

 

- به غذا به عنوان بخشی از درمان بیماری خود نگاه کنید؛ یعنی نگوئید میل ندارم. فکر کنید دارو مصرف می کنید.

 

- حتماً صبحانه بخورید.

 

- غذاهای خوشمزه را با فاصله زمانی کم و هر بار به مقدار کم مصرف کنید.

 

- غذاهای پر کالری مصرف کنید که به راحتی خورده می شوند؛ مثل انواع دسر، ژله ، بستنی ، ماست و شیر پرچرب، شیرموز و شیرکاکائو .

 

- غذا را سرد یا با دمای معمولی بخورید تا طعم و بوی آن را کاهش دهد.

 

- کاری کنید اوقات صرف غذا دلپذیر و خوشایند باشد.

 

- در منزل همراه با اعضای خانواده و در خارج از منزل با دوستان خود غذا بخورید.

 

- بعد از تمام شدن غذا، آب و سایر نوشیدنی ها را بنوشید، زیرا نوشیدن مایعات در موقع صرف غذا باعث می شود خیلی زود احساس سیری کنید.

 

- قبل از صرف غذا، یک ساعت ورزش کنید ، ولی سنگین نباشد.

 

کارهایی را که نباید انجام دهید :

 

- خودتان را مجبور به خوردن نکنید.

 

- کاری نکنید که این کم اشتهایی، روابط شما را با سایر خانواده اتان تحت تاثیر قرار دهد.

 

اشتها آورها :

 

اگر هنوز هم دچار بی اشتهایی بودید، می توانید از مواد زیر برای افزایش اشتها استفاده کنید :

 

- مقداری زنجبیل تازه را ریز ریز کنید. مقداری آب لیمو ترش و نمک به آن اضافه کنید و آن را بجوید.

 

- مقدار هل و دارچین و برگ بوی خشک را له کنید و به مقدار مساوی با هم مخلوط کنید. یک قاشق مرباخوری از این مخلوط را بخورید.

 

- پودر فلفل سیاه، پودر زنجبیل خشک و شکر را با عسل مخلوط کنید و به صورت گلوله در آورید. برای مدتی این مخلوط را در دهان نگه دارید که بی اشتهایی شما را تسکین خواهد داد.

 

- انار بخورید که می توانید نمک و فلفل سیاه هم به آن اضافه کنید.

 

- مقداری نمک و پودر زیره سبز را روی آناناس بریزید و آن را بخورید.

 

با پزشکتان مشورت کنید :

 

اگر بعد از یک هفته، با وجود انجام روش های بالا، اشتهای شما افزایش نیافت، به پزشک مراجعه کنید زیرا کاهش اشتها می تواند علامت یک بیماری جدی تر باشد.

 

اگر هر یک از علائم زیر را مشاهده کردید، به پزشک خود اطلاع دهید:

 

- تهوع

 

- نخوردن غذا به مدت یک روز یا بیشتر

 

- کاهش وزن به میزان 5/2 کیلو گرم یا بیشتر

 

- احساس درد موقع غذا خوردن

 

- ادرار نکردن به مدت یک روز کامل

 

- مدفوع نکردن به مدت دو روز یا بیشتر

 

- ادرار با فاصله زمانی غیر متناوب، همراه با بو یا سوزش یا خیلی زرد رنگ.

 

- داشتن حالت تهوع بیش از 24 ساعت

 



تاريخ : سه‌شنبه ٩ تیر ،۱۳٩٤ | ٦:٢۳ ‎ب.ظ | نویسنده : سامان | نظرات ()