5 غذاهایی که اگر2بارگرم شوند سرطان زا میشوند

---------------------------------------------

نتایج یک تحقیق پزشکی نشان می‌دهد هفت نوع مواد غذایی اگر مجدد گرم شود سمی، زیان آور و حتی سرطان‌زا می شود. هفت نوع مواد غذایی اگر دوبار گرم شود سرطان‌زا می شود.

این تحقیق پزشکی نشان داد قارچ و مرغ از جمله این غذاهاست.

غذاهای پخته شده که دوباره داغ شود ضرر دارد عبارتند از :

۱-کرفس به سبب آنکه نیترات دارد.

۲-چغندر به سبب آنکه نتیرات دارد و زمانیکه دوباره داغ می شود به شدت زیان آور است.

۳-تخم مرغ پس از آب پز شدن یا در روغن پخته شدن اگر دوباره داغ شود سمی می شود.

۴-قارچ تازه زمانیکه دوباره داغ می شود ترکیب پروتئین آن تغییر می کند و فوایدش را از دست می دهد و باعث مشکلات در دستگاه گوارشی می شود.

۵- مرغ و گوشت به سبب تغییر در ترکیب پروتئینها.

۶-سیب زمینی اگر دوباره داغ شود سمی می شود.

۷-اسفناج زمانیکه دوباره داغ می شود نیتراتش به نیتریت تبدیل و سرطان زا می شود.

 

 

نکات بهداشتی مهم:

 

تماس های گوشی موبایل را

با گوش چپ پاسخ دهید

 

دارو را با آب خنک میل نکنید.

 

بعد از ساعت پنج عصر،

وعدۀ غذائی سنگین میل نکنید.

 

صبح ها آب بیشتر

و شبها آب کمتری بنوشید.

 

بهترین وقت خواب بین 10 شب

تا 4 صبح می باشد.

 

بعد از صرف غذا و دارو

فورا دراز نکشید.

 

هنگامی که باتری موبایل

به حد اقل رسیده باشد،

به تماس ها پاسخ ندهید

چون در آن حالت تشعشع آن 

1000 برابر می شود.

 

 

مؤسسۀ تحقیقات غذائی آمریکا

نتیجۀ جدیدی منتشر کرده است:

 

چای را با فنجان پلاستیکی ننوشید،

 

هیچ غذائی را در ورق

یا ظروف پلی اتیلن میل نکنید

پلاستیک پلی اتیلن به گرما

واکنش نشان داده

و52 نوع سرطان را

موجب می شود.

 

 

این پیام را بخاطر کسانیکه

برایتان مهم اند منتشر کنید.

 

 

مهربانی هیچ هزینه ای نداشته،

ورساندن دانش عبادت است...



تاريخ : پنجشنبه ٢٥ تیر ،۱۳٩٤ | ۱:٥٥ ‎ب.ظ | نویسنده : سامان | نظرات ()