((لیست بیماری‌ هائی که با سبزی‌ها و میوه‌ها درمان می‌شوند:)))))))

1-کم خونی : هویج ، اسفناج ، جعفری ، انگور

2- درد مفاصل : هویج، تره فرنگی، گوجه فرنگی، موز، لیمو، توتفرنگی، گلابی، سیب، انگور

3-آسم: هویج، پیاز، جعفری، توت فرنگی، آویشن

4- سوختگی: اسفناج، کاهو، پیاز، بادام، به، انجیر، خربزه، هویج و هلو

5-تصلب شرائین: توت فرنگی، آلو، پیاز، سیر، آرتیشو، گیلاس

6- جوش صورت: کاهو، شلغم، گوجه فرنگی، هویج، پیاز

7- برای پیشگیری از سرطان: اسفناج، جعفری، توت فرنگی

8-پیشگیری از خاکستر شدن موها: انگور

9- ضعف قلب: کاهو، کرفس، پیاز، آرتیشو

10-قولنج کلیه: باقالا، تره فرنگی، بادام، گیلاس

11- احتقان خون: پیاز، ترب

12- یبوست: اسفناج، کاهو، هویج، تره فرنگی، گوجه فرنگی، انجیر، توت فرنگی، انگور، زیتون، پرتقال، هلو، سیب، آلو، پیاز

13-دوران نقاهت: کرفس، اسفناج، زردآلو، شاه توت، انجیر، گردو،پرتقال

14-سیاه سرفه: تره فرنگی، ترب، انجیر، سیب، سیر

15- دردپا و دست: آویشن

16- رفع کندی رشد: اسفناج، جعفری، پیاز، هویج، کلم

17- ورم مثانه: تره فرنگ

18-دیابت: توت فرنگی، گردو، آرتیشو، سیب زمینی

19- اسهال : هویج، اسفناج، پیاز، سیب زمینی، توت فرنگی، گردو، انگور، به

20- سوء هضم : رازیانه، کاهو، عدس، پیاز، بادام، لیمو ترش، به، انگور، پرتقال، گلابی، سیر، چغندر، کرفس

21- چاقی : لیمو ترش، شلغم، هویج، کلم، سیب زمینی، پرتقال، سیب، انگور

22- مسمومیت : زیتون

23- بچه های ضعیف : گوجه فرنگی، موز، بادام، به، انجیر، گردو، آویشن

24- ورم سرما زدگی : شلغم، سیب زمینی، پیاز، لیمو ترش، به، گردو

25- ورم لوزتین : تره فرنگی، آویشن

27- توت فرنگی:لک های صورت،روشن کننده

28-هلو:طراوت پوست،ضد چروک

29- سیب:آب رسانی پوست،از بین بردن چین و چروک،ترمیم کننده بافت صورت

30- به:جلوگیری از چین و چروک پوست

31-تمشک:طراوت و زیبایی پوست

32- خیار:شفافیت،ضد لک

33- هندوانه:آب رسانی،مخصوصا پوست‌های خشک

34- دم کرده جعفری با لیمو ترش:جلوگیری از لک صورت

35- بادام:چه تلخ،چه شیرین،همراه با آب،خمیری برای شادابی پوست

36- آناناس:شادابی پوست

37-شلغم پخته:نرمی پوست

38- نارنج:بستن منافذ،لطافت و نرمی،مناسب پوستهای چرب

39- لیمو ترش:شفافیت پوست

40- روغن زیتون:نرم کننده پوستهای خشک

45- کاهو:جلوگیری از چین و چروک پوست

46- اسفناج:آب رسانی قوی،تسکین دهنده اعصاب پوست صورت

47- موز:طراوت بخش

48- عسل:شفاف کننده

49- گل یاس:به صورت دم کرده و له شده برای برطرف کردن سیاهی زیر چشم

50-گوجه فرنگی:از بین بردن سلول های مرده،شفافیت پوست،البته در صورت عدم حساسیت

51- پرتقال:ضد چروک

52- دم کرده بابونه:آرامش بخش پوست صورت،به ویژه پس از استرسهای شدید

53- انگور:ضد چروک،شفاف کننده

 

54-خربزه:ضد چروک،مرطوب کننده قوی

55- زرد آلو:برطرف کننده جوش 

گردو را به نام (غذای مغز) نیز می شناسند و این فقط به خاطر شباهت آن به مغز نیست، بلکه به خاطر وجودامگا 3 فراوان آن می باشد. برای درست عمل کردن مغز، به امگا 3 نیاز داریم

مصرف 4 عدد مغز گردو در روز موجب افزایش اسید چرب ضروری امگا 3 می گردد

پانزده درصد از چربی های گردو از نوع چربی های غیر اشباع و مفید برای سلامت قلب می باشد. این نوع چربی، پایین آورنده کلسترول بد (ال دی ال) و افزایش دهنده کلسترول خوب ( اچ دی ال) است

یک چهارم فنجان مغز گردو، در حدود 8/90 درصد نیاز روزانه بدن به این چربی ضروری را تامین می کند

 

فواید گردو

کاهش کلسترول کل

کاهش ال دی ال کلسترول

افزایش اچ دی ال کلسترول

افزایش قابلیت ارتجاعی رگ های بدن

محافظت در برابر بیماری قلبی

افزایش قدرت ذهن و هوش

موسسه غذا و دارو پیشنهاد کرده است که برای سلامت قلب روزانه 30 گرم گردو بخورید

مفید برای تنگی نفس

جلوگیری از ورم مفاصل

مفید در بیماری های پوست نظیر: اگزما و پسوریازیس به وجود آمدن لکه های قرمز رنگ در پوست

ضد سرطان

دارای آنتی اکسیدان. در بین آجیل ها، آنتی اکسیدان گردو و شاه بلوط از همه بیشتر است

محافظت از سیستم ایمنی

جلوگیری از لخته خون

تنظیم سوخت و ساز در بدن

تنظیم فشار خون

تنظیم قند خون

جلوگیری از پارکینسون و آلزایمر

جلوگیری از سنگ کیسه صفرا

حفاظت از استخوان

روغن گردو درمان کننده دردهای مفاصل است و جذب مواد غذایی را آسان می کند

 

کودکانی که مقدار امگا 3 در برنامه ی غذایی شان کم است، اختلالاتی مانند بیش فعالی یا هایپراکتیوی، مشکلات رفتاری، کج خلقی و مشکلات خواب در آنها زیاد است

زنانی که در هفته 28 گرم آجیل و بادام زمینی مصرف می کنند، 25 درصد احتمال پیشرفت سنگ کیسه صفرا را کم می کنند

اگر می خواهید خواب آرامی داشته باشید، برای شام، سالاد سبزیجات به همراه گردو مصرف کنید

 

گرچه فواید زیادی در آجیل پنهان است، بعضی ها به گمان این که آجیل موجب افزایش وزن می شوند، از خوردن گردو و دیگر آجیل ها امتناع می کنند. ولی ثابت شده است، افرادی که حداقل 2 بار در هفته آجیل مصرف



تاريخ : جمعه ٢٦ تیر ،۱۳٩٤ | ٩:٤٥ ‎ق.ظ | نویسنده : سامان | نظرات ()